translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content
Frakt kr 79 | Fri Frakt over kr 599
Frakt kr 79 | Fri Frakt over kr 599

Personvern

Behandling av personopplysninger

Personvernet ditt er veldig viktig for oss på StiligeProdukter.no. Vi registrerer opplysningene dine på en sikker og beskyttet måte. Vi behandler disse opplysningene ut ifra den gjeldende personopplysningsloven (GDPR) og andre databeskyttelseslover. All personlig informasjon som du oppgir til oss brukes kun for å kunne gi deg best mulig service. Denne policyen kartlegger hvordan vi samler inn og behandler personopplysningene dine. I tillegg finner du også informasjon om hvilke rettigheter du har hos oss og hvordan du kan bruke rettighetene dine.

Innsamling

Du kan direkte eller indirekte oppgi informasjon om deg selv på flere måter. Dette kan for eksempel være når du besøker hjemmesiden vår, gjennomfører et kjøp eller kontakter kundeservicen. For at vi skal kunne tilby tjenestene våre, trenger vi å samle inn informasjon om deg. Informasjonen samler eller henter vi direkte fra deg som kunde eller fra en av samarbeidspartnerne våre (dvs. tredjepart). Den informasjonen som kan bli samlet inn er:

Person- og kontaktinformasjon, Betalingsinformasjon, Finansiell informasjon, Kommunikasjon mellom deg og StiligeProdukter.no, Tekniske opplysninger om enheten din eller internett-tilkobling, Brukergenerert informasjon som tekster og bilder, informasjon om oppførsel og geografisk lokasjon ved besøk av nettsidene våre.

Håndtering

Informasjonen som vi samler inn om deg brukes for at vi skal kunne tilby tjenestene våre og oppfylle avtaleforpliktelser. Opplysningene dine kan også bli brukt til markedsføring eller for å gi informasjon til deg om produktene og tjenestene våre. Videre bruker vi den informasjonen som grunnlag for videreutvikling av produktene og tjenestene våre.

Tredjepart

Behandling av personopplysninger kan bli gjennomført hos StiligeProdukter.no sine samarbeidspartnere dersom det er nødvendig for å fullføre forpliktelsene våre ovenfor deg. Informasjonen din kan bli overført eller deles med en tredjepart. Ved slike anledninger vil vi ta skritt for å sikre at personopplysningene dine håndteres i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Informasjonen din kan bli overført eller delt med følgende tredjeparter:

Myndigheter som f.eks. Politimyndigheten, Skatteetaten eller andre myndigheter hvor vi er forpliktet til å gjøre det ut ifra lov, eller hvis du har godkjent at vi gjør det. Overføring av personopplysninger til land som ligger utenfor EU/EØS krever at landet det gjelder har en avtale med EU/EØS. Vi vil aldri gi informasjonen din videre til et firma som driver forretningen sin fra et land som ikke har dette. Vi kommer ikke til å selge personopplysningene dine til en tredjepart hvis vi ikke har samtykke fra deg om å gjøre dette.

Lagringstid

Personopplysninger lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre det opprinnelige formålet for innsamlingen eller for å oppfylle forpliktelser etter relevante lover og regler. Personopplysningene dine slettes eller anonymiseres permanent når de ikke er relevante for de formålene som de opprinnelig ble samlet inn for, eller ikke lenger er nødvendige for å overholde lover og avtaler.

Dine rettigheter

Du som privatperson har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg én gang per kalenderår. Forespørsler om slike utdrag fra registrene må gjøres skriftlig og være undertegnet av den søkende, samt inneholde opplysninger om navn og personnummer. Utdraget fra registeret vil deretter bli sendt til den folkeregistrerte adressen. Du kan også forespørre å få personopplysningene dine fjernet dersom de ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn for, og dersom det ikke er rettslige forpliktelser som forhindrer at opplysningene kan slettes.

Informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler (også kalt cookies) er små filer som blir lagret på enheten du besøker oss fra. Disse blir hentet frem igjen dersom du besøker oss igjen. Når du besøker sidene våre første gang får du opp en forespørsel om å godta at vi bruker informasjonskapsler.

Informasjonskapsler brukes for å gi deg en best mulig brukeropplevelse og for å gi oss muligheten til å analysere kundenes atferd og optimalisere nettsidene våre deretter.

For en full liste over hvilke informasjonskapsler vi benytter oss av, klikk her.

For å slette informasjonskapsler som allerede er lagret må du gå inn i innstillingene til nettleseren din. Vi gjør deg oppmerksom på at det å slette eller deaktivere informasjonskapsler kan føre til at brukeropplevelsen din på våre nettsider blir svekket, og enkelte funksjoner kan slutte å fungere.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan vi jobber med personvern så kan du ta kontakt med oss ved å trykke her.