translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content
Frakt kr 79 | Fri Frakt over kr 599 | Betal med Vipps
Frakt kr 79 | Fri Frakt over kr 599 | Betal med Vipps

Kjøpsbetingelser

De kjempekorte betingelsene

Du er så grei at du kjøper produkter av oss - vi sender dem så raskt vi klarer. Har du spørsmål skal du få gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

De noe lengre betingelsene

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Firmanavn: StiligeProdukter AS
Organisasjonsnr: 918 719 016 MVA
Kontaktadresse: Billingstadsletta 91, 1396 Billingstad
E-post: Hei@StiligeProdukter.no

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og leveringskostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer MVA. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger med verdi under fastsatt nivå for gratis levering.

Leveringstid

Posten/Bring henter pakker hos oss både mandag og torsdag morgen. Vi passer derfor på å pakke alle ordre som er kommet inn innen kl 19:00 kvelden før slik at de går ut neste dag. Når pakken er hentet og på vei til deg bruker Bring kun to virkedager til hele Norge. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Norge.

Når lageret vårt har pakket ordren din og gjort den klar for forsendelse sender vi deg en oppdaterende mail.

Betaling og sikkerhet

StiligeProdukter.no har vært i drift siden 2017, og vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som for eksempel PayPal, Stripe, og Klarna til å stå for betalingstransaksjonene. Hele nettbutikken er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet. Vi som driver StiligeProdukter.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Kortbetaling

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber på StiligeProdukter.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

PayPal

Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal dersom du ikke har konto. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.

Klarna

Hvis du velger å betale med Klarna får du en e-post med faktura når bestillingen er sendt. Du betaler fakturaen direkte til Klarna. Har du spørsmål om betingelser kan du trykke her eller kontakte oss.

Feil eller mangel på varen

Hvis du mistenker at du har fått et feil produkt, eller et produkt med mangler, ber vi deg vennligst kontakte oss på Hei@StiligeProdukter.no. Gi en kort beskrivelse av hva som er feil, og hvis du har mulighet legg gjerne ved et bilde. Vi forsøker å svare deg innen 24 timer.

Bytte og retur av varer

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Og vet du hva? Har det gått opptil 30 dager så er ikke det noe problem heller! Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på - ta kontakt!

Her er litt info: Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på Hei@StiligeProdukter.no eller via chat i nettbutikken også fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!

Ved angrerett og bytte belastes et fraktgebyr på kr 79,-

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 200 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Takk for at du handler hos oss!